MEDEWERKERS VERTELLEN
Als je ergens solliciteert wil je natuurlijk weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Wie beter dan onze eigen medewerkers kunnen jou dit inkijkje geven? Onze medewerkers van diverse afdelingen vertellen je graag meer over hun dagelijkse werkzaamheden bij Verhoek!  

BERT-JAN - DEELNEMER BEROEPSOPLEIDING
Van mensen uit mijn omgeving hoorde ik dat Verhoek een beroepsopleiding aanbood, waar je werd opgeleid tot volwaardig CE-chauffeur. Dit zag ik als een geweldige kans om mijn hobby (reizen) te combineren met werk. In de opleiding volg je online theorie en oefen je daarnaast in de praktijk. Zo kun je alles wat je leert direct toepassen in je toetsen en in het rijden. Verhoek snapt dat het leren manoeuvreren met een vrachtwagen en het verkeersinzicht opdoen tijd kosten en geeft je ook die tijd. Instructeur Marco zorgt daarbij voor een prettige sfeer om in te leren.

LEES MEER

JESSE - CHAUFFEUR EN PLANNER NATIONAAL TRANSPORT
Als Chauffeur Binnenland ben ik voornamelijk te vinden op de vrachtwagen en breng ik goederen naar klanten of particulieren. Ik rijd ritten binnen Nederland, hierdoor bouw ik ervaring op met het besturen van een vrachtauto om uiteindelijk door te groeien tot internationaal chauffeur. Bij Verhoek komt waardering zeker aan bod, waar ik veel motivatie uit kan halen. Als jij je handen uit de mouwen steekt en goed werk aflevert, blijft dit binnen Verhoek zeker niet onopgemerkt.

LEES MEER

MARCO - RIJINSTRUCTEUR BEROEPSOPLEIDING
Het gevoel van vrijheid en de hele dag op de weg zijn, gaf mij de doorslag om te starten als chauffeur. Na een informatiemiddag bij Verhoek ben ik hier toen in het najaar van 2015 begonnen als chauffeur. Na een aantal jaar bij Verhoek op de vrachtauto te hebben gereden kreeg ik de mogelijkheid om als instructeur onze eigen beroepsopleiding vorm te geven. Ik geef nu instructie op onze eigen lesvrachtauto en leid nieuwe kandidaten vanuit onze beroepsopleiding op tot chauffeur C/CE. In het eerste gesprek met Martijn en de rijtest die ik met de leerlingen doe, ontdekken we samen of de basis er is voor de beroepsopleiding.

LEES MEER

RENÉ - HR MANAGER
Als HR manager houd ik mij bezig met het oplossen van diverse personeelsvraagstukken. Zo ben ik verantwoordelijk voor recruitment, de beroepsopleiding en het ontwikkelen van HR-beleid. Op gebied van HR zijn er nog mooie stappen te zetten en het lijkt mij geweldig om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Geen werkdag is voor mij hetzelfde en dit maakt voor mij dat ik elke dag met plezier naar het werk ga. Ik sta veel in contact met allerlei medewerkers bij Verhoek en mijn doel is dat iedere medewerker van Verhoek tevreden naar het werk gaat, zijn werk goed kan uitvoeren en graag bij Verhoek wil en blijft werken!

BASTIAAN - PLANNER INTERNATIONAAL TRANSPORT
Verhoek is een organisatie met mogelijkheden. Via de beroepsopleiding ben ik bij Verhoek in dienst getreden en door de vele mogelijkheden en verschillende loopbaan opties ben ik hier nooit meer weggegaan. Het mooie aan Verhoek als werkgever is dat zij je de ruimte geven voor eigen inbreng. Als medewerker word er naar je geluisterd en je wordt betrokken bij verschillende besluiten. Er liggen voor de toekomst nog veel kansen en we zijn continu in ontwikkeling!

LEES MEER

MARI-JOSÉ - PLANNER INTERNATIONAAL TRANSPORT
Als planner ben ik verantwoordelijk voor een correcte ritplanning en ondersteuning van een groep chauffeurs. Chauffeurs maken onderweg veel mee, geen dag is daarom hetzelfde voor mij. Het sociale aspect binnen mijn functie staat mij erg aan. Er is veel contact tussen collega-planners en we denken graag mee om een probleem samen op te lossen. Heb je een idee of opmerking? Dan wordt hier ook naar geluisterd.

LEES MEER

Geïnspireerd door onze verhalen?

 

© VERHOEK EUROPE

© VERHOEK EUROPE