MEDEWERKERS VERTELLEN
Wij zijn allemaal trots op ons bedrijf. Trots om te mogen werken bij Verhoek! Zo ook onze aanstaande collega Bastiaan, die je graag meeneemt in zijn loopbaan bij Verhoek. Via de beroepsopleiding ben ik bij Verhoek in dienst getreden en door de vele mogelijkheden en verschillende loopbaan opties ben ik hier nooit meer weggegaan. Er liggen voor de toekomst nog veel kansen!”

Wie ben je?
Ik ben Bastiaan, 38 jaar en woonachtig in Willemsoord. Hier woon ik gelukkig samen met mijn vrouw en drie kinderen. In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen en daarnaast ben ik gek van voetbal! Ik ben sinds 2008 werkzaam bij Verhoek en heb verschillende rollen mogen vervullen. Vanuit de beroepsopleiding van Verhoek Europe ben ik 12,5 jaar geleden gestart als vrachtwagenchauffeur binnenland. Na veel ervaring te hebben opgedaan als chauffeur ben ik in 2009 op de planning terechtgekomen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de mogelijkheid om door te groeien was er. Door de economische crisis in 2010 ben ik in goed overleg terug op de auto gegaan. In 2018 ben ik wederom op de planning gekomen op de afdeling UK. Hier had ik vanuit mijn ervaring als vrachtwagenchauffeur weinig gevoel bij omdat ik nooit op Engeland had gereden. Samen met mijn leidinggevende heb ik toen besloten om toch weer op de vrachtwagen te gaan. Ondanks dat ik het werken als chauffeur geweldig vind, bleef het werk op de planning kriebelen. Met plezier heb ik sinds oktober ’20 wederom de overstap gemaakt naar de planning internationaal.

Wat doe je?
Als internationaal planner houd ik mij bezig met het maken van uitgaande planningen, het zoeken van retourzendingen, communiceren met de klant en de begeleiding van een groep van 28 chauffeurs. Een erg veelzijdige baan waarbij ik mij op de afdeling voornamelijk bezighoud met de combi-vrachtwagens en de landen Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Hongarije. De plannersfunctie bij Verhoek kan je bestempelen als een zeer veelzijdige baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Ontzettend belangrijk is dat je orde weet te scheppen binnen het gehele proces. Een helicopterview kunnen aannemen is must have kwaliteit dat je dient te bezitten.

Waarom werk je bij Verhoek?
Ik ben destijds bij Verhoek Europe komen te werken doordat zij de volledige rijopleiding tot vrachtwagenchauffeur aanboden. Via de beroepsopleiding ben ik bij Verhoek in dienst getreden en door de vele mogelijkheden en verschillende loopbaan opties ben ik hier nooit meer weggegaan. Ik kan dan ook wel stellen dat ik hier werk omdat Verhoek altijd de ruimte neemt om per individuele medewerker kijkt wat de mogelijkheden zijn.
Verhoek is een organisatie met mogelijkheden, er liggen nog vele kansen en we zijn continu in ontwikkeling. Het mooie aan Verhoek als werkgever is dat zij je de ruimte geven voor eigen inbreng. Als medewerker word er naar je geluisterd en je wordt betrokken bij verscheidene besluiten.

Kortom; Verhoek is een echt familiebedrijf met een prettige werksfeer, waar collega’s elkaar echt kennen en je waardering krijgt voor het werk dat je doet!

Wat is je mooiste herinnering aan Verhoek?
Mijn mooiste herinnering aan Verhoek is de mogelijkheid die ze mij hebben geboden middels de beroepsopleiding. Ze hebben altijd met mij meegedacht om werk te vinden wat bij mij past. Daarin zijn ze flexibel. Ik vind het super dat een werkgever op deze wijze in zijn personeel investeert. Daarbij waardeer ik ontzettend de verdere kansen ze mij geboden hebben. Ik heb nu een geweldige job! 

Verhoek is een organisatie met mogelijkheden. Via de beroepsopleiding ben ik bij Verhoek in dienst getreden en door de vele mogelijkheden en verschillende loopbaan opties ben ik hier nooit meer weggegaan. Er liggen voor de toekomst nog veel kansen!

Geïnspireerd door dit verhaal?

 

© VERHOEK EUROPE

© VERHOEK EUROPE