ONZE CHAUFFEURSOPLEIDING
Verhoek Europe investeert graag in nieuw talent. Met onze opleiding tot volwaardig vrachtwagenchauffeur biedt Verhoek jou de kans om je groot rijbewijs te halen en daarnaast heb je direct een baan als vrachtwagen-chauffeur. Verhoek Europe betaalt jouw opleiding en zorgt voor goede begeleiding in jouw leertraject.

Wil jij ook vrachtwagenchauffeur worden?

Droom jij er van om vrachtwagenchauffeur te worden? Deze droom kan werkelijkheid worden bij Verhoek Europe. Jij kan bij ons starten in onze gratis opleiding en zo je groot vrachtwagen rijbewijs C/CE halen en als vrachtwagenchauffeur aan de slag gaan.

Verhoek Europe biedt je een gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur aan. Zodra je geslaagd bent voor het C-rijbewijs ga je bij ons aan de slag als vrachtwagenchauffeur. Het proces van de opleiding tot vrachtwagenchauffeur begint bij een telefonische kennismaking met een van onze recruiters. Is deze positief, dan word je uitgenodigd bij ons op locatie in Genemuiden voor een rijtest met onze rijinstructeur Marco. Na een positieve rijtest volgt een verdiepend gesprek met de recruiter waarin hij je uitlegt hoe de chauffeursopleiding werkt en wat de voorwaarden zijn. Ook heb jij hier alle ruimte om vragen te stellen. Zijn we beiden enthousiast, dan melden wij jou aan bij het CBR voor een testdag. Je doet hier een aantal testen en gaat ook hier een stukje rijden. Vindt het CBR jou ook een chauffeur in spé? Dan start je met leren voor de theorie examens en ga je zo snel mogelijk lessen!

Welke weg volg jij?

Chauffeur C
De chauffeursopleiding heeft een theorie- en praktijkgedeelte. Je start bij Verhoek altijd met je C-rijbewijs en lest samen met Marco minimaal 28 uur op onze eigen lestruck. Na deze 28 uur lessen leg je een examen af met een CBR-examinator in de omgeving Zwolle. Ben je geslaagd, dan start je na twee dagen meerijden en een instructieochtend in Genemuiden als nationaal vrachtwagenchauffeur bij Verhoek!

Chauffeur CE
Wil je doorleren voor je CE-rijbewijs? Ook die mogelijkheid is er bij Verhoek! Na ongeveer twee maanden rijden als nationaal vrachtwagenchauffeur kun je starten met de chauffeursopleiding voor je CE-rijbewijs. Je lest dan 24 uur in dezelfde lestruck met wipkar. Na een examen rijd je weer 1-2 dagen mee met een ervaren
CE-chauffeur waarna je start als CE-chauffeur binnenland. 

Na 12 maanden rijden in Nederland met C/CE-rijbewijs en afhankelijk van de beschikbaarheid van vrachtauto's op dat moment, kun je als internationaal CE-vrachtwagenchauffeur aan de slag!

 

Wanneer ben ik geschikt om te starten?

Verhoek is op zoek naar gemotiveerde mensen die staan te trappelen om te werken als vrachtwagenchauffeur bij een erkend leerbedrijf. Je bent enthousiast en kunt niet wachten om de opleiding tot vrachtwagenchauffeur af te ronden. Verder voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent geïnteresseerd in de sector transport en logistiek;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je woont in een straal van 40 kilometer rondom Genemuiden;
  • Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs;
  • Je bent een echte aanpakker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent stressbestendig en werk je graag in een dynamische omgeving;

Ga jij de uitdaging aan?

Wat bieden wij jou?

  • Persoonlijke begeleiding door onze eigen rijinstructeur;
  • Goed materiaal;
  • Gratis, maar écht gratis! Wij hebben maar één eis: nadat je je rijbewijs hebt behaald blijf je minimaal drie jaar bij ons in dienst. Geen afbetalingen of andere addertjes onder het gras. Aan het eind van de rit heb jij écht gratis je C(E)-rijbewijs binnengehaald;
  • 100% baangarantie bij de specialist in het vervoer van lengtegoederen.

Deelnemer Bert-Jan vertelt over zijn ervaringen
Van mensen uit mijn omgeving hoorde ik dat Verhoek een chauffeursopleiding aanbood, waar je werd opgeleid tot volwaardig CE-chauffeur. Dit zag ik als een geweldige kans om mijn hobby (reizen) te combineren met werk. In de opleiding volg je online theorie en oefen je daarnaast in de praktijk. Zo kun je alles wat je leert direct toepassen in je toetsen en in het rijden. Bel Verhoek gewoon eens op en vraag naar de mogelijkheden in jouw situatie. De chauffeursopleiding is voor iedereen toegankelijk, als je maar laat zien dat je echt chauffeur wilt worden en hier ook de tijd voor neemt. Marco snapt dat het leren manoeuvreren met een vrachtwagen en het inzicht tijd kosten en geeft je ook die tijd.

LEES MEER

Rijinstructeur Marco aan het woord
Het gevoel van vrijheid en de hele dag op de weg zijn, gaf mij de doorslag om te starten als rijinstructeur. Ik geef instructie op onze eigen lesvrachtauto. Ik leid nieuwe kandidaten vanuit onze chauffeursopleiding op tot chauffeur C/CE. De chauffeursopleiding kent een theorie- en een praktijkdeel. Het theoriegedeelte van de opleiding bestaat uit drie toetsen. Vanuit Verhoek hebben we een online e-learning platform waar je verschillende oefeningen kunt maken en oefentoetsen maakt.

LEES MEER

Zie jij jezelf al zitten in de lestruck?

 

© VERHOEK EUROPE

© VERHOEK EUROPE