DE WEG NAAR JOUW NIEUWE CARRIÈRE
Je hebt gesolliciteerd en bent benieuwd naar het vervolg? Lees hieronder hoe wij jouw sollicitatie in behandeling nemen!

Telefonische kennismaking
Je hebt jouw sollicitatie en motivatie ingestuurd via onze website. Onze recruiters beoordelen jouw sollicitatie middels een aantal belangrijke criteria voor de functie. Zien zij onvoldoende aanknopingspunten dan zal jij dit teruggekoppeld krijgen via een e-mail. Bij een positieve beoordeling nemen ze telefonisch contact met jou op voor een eerste kennismaking. Zij leggen jou de vacature uit en daarnaast krijg jij de ruimte om vragen te stellen.

Kennismaking op locatie
Is na een eerste kennismaking het gevoel van allebei de kanten goed? Dan spreken we je graag persoonlijk op onze hoofdvestiging in Genemuiden. Je hebt een gesprek met de teamleider en mogelijk sluit een collega van de afdeling aan. Afhankelijk van de functie kan er ook voor gekozen worden om de kennismaking te splitsen in twee gesprekken, dit om een zo goed mogelijke wederzijdse klik vast te stellen. Tijdens deze kennismaking wordt de inhoud van de functie getoetst met jouw ervaring en kijken we of er een klik is met onze bedrijfscultuur.

Kennismaking als vrachtwagenchauffeur
Heb je als vrachtwagenchauffeur gesolliciteerd? Dan begint de sollicitatieprocedure met een rijtest met onze rijinstructeur. Dit doen wij bij Verhoek Europe omdat wij een juiste rijstijl en veiligheid onderweg ontzettend belangrijk vinden. Na een positieve rijtest ontmoet je de recruiters en bespreken we de functie en voorwaarden.

Je ontvangt een aanbod
Is de klik gevonden en zijn wij overtuigd van jouw toegevoegde waarde voor Verhoek Europe? Dan laten we dit telefonisch weten en doen wij jou via de mail een aanbod. Indien je hier mee akkoord gaat vragen wij jou vervolgens om een aantal gegevens aan te leveren via deze website. Na ontvangst van deze gegevens maken we jouw arbeidsovereenkomst op. Deze verstrekken we digitaal, maar ondertekenen we graag op het hoofdkantoor middels een laptop of tablet. Het ondertekenen vindt plaats op het hoofdkantoor zodat de recruiter jou duidelijk kan uitleggen waaruit de arbeidsovereenkomst is opgebouwd. Ook zal de recruiter onze reglementen bespreken en jouw toekomstige werkplek laten zien.

Jouw eerste werkdag
Welkom bij ons mooie bedrijf! Jouw indiensttreding stopt niet bij een handtekening onder je contract. De eerstvolgende paar weken blijven onze recruiters contact met jou houden en kun je bij hen terecht voor alle vragen die je in jouw eerste weken hebt. Zo maak je nog sneller een deel uit van ons bedrijf!

© VERHOEK EUROPE

© VERHOEK EUROPE