Leer ons kennen

Over Verhoek Europe

Het transport en de warehousing van lengtegoederen, daar ligt al bijna 70 jaar onze expertise. Een bedrijf met collega’s op allerlei disciplines, maar uiteindelijk allemaal met één doel; een tevreden klant. Sluit jij je aan bij ons team?

Verhoek Europe

Uniek in wat we doen

Verhoek Europe is begonnen in Genemuiden en inmiddels uitgegroeid tot organisatie met twaalf eigen vestigingen verdeeld over Nederland, Duitsland, Belgïe, Engeland en Tsjechië. We zijn uniek door ons eigen onafhankelijke distributienetwerk door geheel Europa en de UK. Ons wagenpark en warehouse zijn speciaal ingericht voor het vervoeren en opslaan van lengtegoederen zoals tapijtrollen, zonwering en roldeuren. Wij zijn uniek in wat we doen en dat is wat ons werk zo leuk maakt.

Onze mensen

Het hart van ons bedrijf

We zijn groot en internationaal, we hebben veel klanten en nog meer collega’s. En toch hebben wij oog voor elkaar, zijn we loyaal naar elkaar en zorgen we voor elkaar. Van oorsprong een familiebedrijf én dat merk je. Onze mensen zijn het hart van ons bedrijf en dat zal ook altijd zo blijven. Wij zijn trots op het enorme arbeidsethos binnen onze organisatie. Dag in, dag uit wordt er samen hard gewerkt om die blauwe vrachtwagens weer de weg op te sturen, dat is al 70 jaar waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Waarom Verhoek?

Collega's vertellen

Marit - Internationaal chauffeuse
De werkzaamheden en ritten zijn heel divers, dat is wat werken bij Verhoek zo leuk maakt
Mari-José
Mari-José - Teamleider chauffeursupport
Ik hecht veel waarde aan de goede sfeer binnen Verhoek. Dit motiveert mij elke dag weer om aan de slag te gaan.
juray
Juray - HR Adviseur
Verhoek is een platte organisatie, iedereen is toegankelijk en goed benaderbaar
Werken bij Verhoek Europe?

Ontdek de mogelijkheden!

Voel jij je het meest thuis in ons warehouse, de werkplaats, op kantoor of in één van onze blauwe bolides? Alles is mogelijk. Er zijn ook voldoende mogelijkheden om je om te scholen of bij te leren. Onze collega’s van HR zitten klaar om jou te helpen aan de baan die jij voor ogen hebt.