Onze rijopleiding

Leren en omscholen

Onze rijopleiding

Vrachtwagenchauffeur worden?

Droom jij van een baan als vrachtwagenchauffeur, maar ben je nog niet in het bezit van je C(E)-rijbewijs? Onze rijinstructeur Marco helpt je!

Eigenlijk is het heel simpel; jij gaat samen met Marco lessen en, als je wilt, kun je ondertussen al aan de slag in ons warehouse. Zodra je geslaagd bent voor je C- rijbewijs kom je bij ons op de bakwagen. Wil je door voor het echte grote werk? Dan kun je, terwijl je bij ons al op de bakwagen rijdt, doorlessen voor je CE-rijbewijs.

Blijf je minimaal drie jaar bij ons in dienst? Top! Dan betalen wij je rijbewijs en heb je aan het eind van de rit dus écht gratis je C(E)-rijbewijs binnengehaald.

Verhoek als werkgever

Wat wij bieden

Waarom Verhoek?

Collega's vertellen

Marit - Internationaal chauffeuse
De werkzaamheden en ritten zijn heel divers, dat is wat werken bij Verhoek zo leuk maakt
Mari-José
Mari-José - Teamleider chauffeursupport
Ik hecht veel waarde aan de goede sfeer binnen Verhoek. Dit motiveert mij elke dag weer om aan de slag te gaan.
juray
Juray - HR Adviseur
Verhoek is een platte organisatie, iedereen is toegankelijk en goed benaderbaar
Bijleren of omscholen?

Wij helpen je graag!

Wil je je kennis uitbreiden of ben je toe aan iets volledig nieuws? Wij hebben voldoende opties om je daarbij te helpen. Wie weet ben jij binnenkort de opleiding aan het doen waar je stiekem al heel lang van droomt én kun je dit ook nog direct in de praktijk brengen binnen onze organisatie. Hoe tof is dat? Neem snel contact op met de afdeling HR en pak je kans!